Sam Smith!!

samsmith_leaveyourlover

Sejak denger lagunya yang “Stay With Me” sama “Lay Me Down” (pernah dibahas juga di posting ini), gue ngefaaans banget sama Sam Smith. Suaranya bagus, dan meskipun gak semua lagu di album “In The Lonely Hour” enak didenger, liriknya keren2, dan nyanyinya pake perasaan banget :)) *sokteu*. Tapi Sam Smith sendiri bilang kalau lagu di album dia tersebut mainly, bercerita tentang cintanya yang bertepuk sebelah tangan pas umur dia 21 (dia kelahiran ’92, jadi tahun ini umurnya 22, masih muda yaaaa *tabok*), ya masih fresh gitu sih patah hatinya, jelaslah nyanyinya bisa dalem banget :)).

Berikut, saya mau share lagu favorit Sam Smith saya yang ke-3 : “Leave Your Lover”, nadanya keren, liriknya juga bagus ;).

I don’t have much to give, but I don’t care for gold
What use is money, when you need someone to hold?
Don’t have direction, I’m just rolling down this road
Waiting for you to bring me in from out the cold

You’ll never know the endless nights, the rhyming of the rain
Or how it feels to fall behind and watch you call his name

Pack up and leave everything
Don’t you see what I can bring
Can’t keep this beating heart at bay
Set my midnight sorrow free
I will give you all of me
Just leave your lover, leave him for me
Leave your lover, leave him for me

We sit in bars and raise our drinks to growing old
Oh, I’m in love with you and you will never know
But if I can’t have you I’ll walk this life alone
Spare you the rising storms and let the rivers flow

You’ll never know the endless nights, the rhyming of the rain
Or how it feels to fall behind and watch you call his name

Pack up and leave everything
Don’t you see what I can bring
Can’t keep this beating heart at bay
Set my midnight sorrow free
I will give you all of me
Just leave your lover, leave him for me
Leave your lover, leave him for me
Leave your lover, leave him for me

*nyanyi2*

Mandhut

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s