Ini lagu! >.<

Pernah gak sih ketemu orang yang bisa dengan gamblangnya ngomong jujur tentang sesuatu di diri kita yang biasanya kita sembunyikan dalam2 dari orang lain. Rasanya pengen nabok, bukan karena kesel aja, tapi karena isi omongan orang tersebut benar adanya dan dia sedang membicarakan sesuatu yang kita tahu eksis, ada di dalam diri kita, tapi bukan sesuatu yang nyaman untuk dibuka jelas di depan muka kita, apalagi depan orang lain. In fact, selamanya kayaknya gak akan pernah siap.

Lagu ini rasanya kayak gitu.

Stressed Out by Twenty One Pilots

I wish I found some better sounds no one’s ever heard,
I wish I had a better voice that sang some better words,
I wish I found some chords in an order that is new,
I wish I didn’t have to rhyme every time I sang,

I was told when I get older all my fears would shrink,
But now I’m insecure and I care what people think.

Pre Chorus :
My name’s ‘Blurryface’ and I care what you think.
My name’s ‘Blurryface’ and I care what you think.

Chorus :
Wish we could turn back time, to the good ol’ days,
When our momma sang us to sleep but now we’re stressed out.
Wish we could turn back time, to the good ol’ days,
When our momma sang us to sleep but now we’re stressed out.

We’re stressed out.

Sometimes a certain smell will take me back to when I was young,
How come I’m never able to identify where it’s coming from,
I’d make a candle out of it if I ever found it,
Try to sell it, never sell out of it, I’d probably only sell one,

It’d be to my brother, ’cause we have the same nose,
Same clothes homegrown a stone’s throw from a creek we used to roam,
But it would remind us of when nothing really mattered,
Out of student loans and treehouse homes we all would take the latter.

Pre Chorus

Chorus

We used to play pretend, give each other different names,
We would build a rocket ship and then we’d fly it far away,
Used to dream of outer space but now they’re laughing at our face,
Saying, “Wake up, you need to make money.”
Yo.

We used to play pretend, give each other different names,
We would build a rocket ship and then we’d fly it far away,
Used to dream of outer space but now they’re laughing at our face,
Saying, “Wake up, you need to make money.”
Yo.

Chorus

Used to play pretend, used to play pretend, bunny
We used to play pretend, wake up, you need the money
Used to play pretend, used to play pretend, bunny
We used to play pretend, wake up, you need the money
We used to play pretend, give each other different names,
We would build a rocket ship and then we’d fly it far away,
Used to dream of outer space but now they’re laughing at our face,
Saying, “Wake up, you need to make money.”
Yo.

Biasanya kalau gue bosen sama lagu2 di playlist, gue suka ngecek2 chart di billboard, dan biasanya gue cek satu2. Kadang nemu lagu bagus, kadang enggak. Dari segi suara, sebenernya lagu Stressed Out by Twenty One Pilots ini biasa aja, tapi liriknya….

Nyebelin. Nyebeliiiinn.

Sebenernya yang paling menohok itu bagian bau yang familiar. Gak selalu tahu sih triggernya apa, tapi kadang gue kangen bau2an itu, bau wewangian khas almarhum bokap gue, bau susu coklat waktu kecil, bau masakan almarhumah nenek gue, bau hairtonic yang selalu gue pake waktu gue lagi naksir crush pertama gue di SMA.

hah.

And yes, I do care about what people think. HAH.

NYEBELIN YA LAGUNYA =)) =))

Ayo kerja!

Mandhut.

Advertisements

6 thoughts on “Ini lagu! >.<

  1. Lain lagi kalau gue lg dengerin lagu2 90s gitu pal, mau luar apa dalem (apaan sih ini luar dalem haha) yg pasti pikiran langsung melayang terbang ke jaman SD,SMP. Jaman kita lg asiknya nonton acara anak dirumah tiap minggu pagi, jaman malam2 excited mau ngaji sm tmn2, jaman pulang sekolah bisa bobo2 siang abis itu baca komik. Repeat aja terus… Ujung2nya ingat Alm bapak sm ibuk. Time flies 😉

    1. Musik itu emang mesin waktu yang ampuh, kok. Ini aja lagi denger2 lagunya No Doubt yang Hey Baby terus inget jaman SMA. Tapi emang buat gue yang paling ampuh itu wewangian sih, bikin kangen banget sama masa lalu 😀
      Thank you udah mampir dan komen 🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s